úterý 9. prosince 2008

Už jsem fakt unavená


Každý prosinec je stejný, přestože se každý podzim těším, že to třeba bude jiné. Letos jsem si to taky říkala. Vánoční majáček organizujou více holky než já, až jsem z toho nervózní, že něco zapomenu zajistit, ale stačí, že na mě hodili sváteční slovo. Pokaždé, když si na to vzpomenu, tak se mi udělá trochu nevolno.
Ve škole jsem měla pocit, že je to pohoda a žádné zkoušky před vánocemi, "v klidu" se o svátcích všechno doučím a v lednu skasíruju známky, ale dneska jsem dostala pecku v podobě nezapsaných nebo zapomenutých úkolů. Do angličtiny napsat esej ve stylu maturitní zkoušky - nové, naučit se gramatiku, co jsem odflákla a jen tak tuším o co tam jde. Z toho bude test. Pak mám němčinu, do které musím napsat taky pár řádek o tom, jaký mám den a zároveň se doučit na písemku, kterou jsem minule vybojkotovala. A to jsem začala se základy, protože je prostě nějak neumím. A to všechno mít za týden!
No a vrcholem všeho je, že jsem teda zvládla udělat kalendář na další rok relativně v termínu a myslím, že se mi docela povedl. Co se mi ale fakt nepovedlo je hlavní strana mého kalendáře. Krásnými velkými písmeny jsem tam vytvořila nápis 2008. Viděla to Silva a nevšimla si, samozřejmě jsem to zjistila až po vytisknutí. Péefko jsem udělala taky na tento rok, ale naštěstí jsem ho ještě nenechala vytisknout. Jen jsem vymazala formát, ve kterém bych jen vyměnila číslici, takže to musím dělat celé znovu. A ten dokonce viděla i Ája dohromady se Silvou a taky si nevšimly. Už jsme unavené všechny!!! Ale nestěžuju si, i když si stěžuju. A proto miluju letní prázdniny, protože to je opravdu jediný čas, kdy fakt nic nedělám. Fakt.

3 komentáře:

  1. Bobku, tak to je pakec. Až jsem se zoufale rozesmála nad tím Tvým neštěstím završeným oním kalendářem. Jelikož vím velmi dobře, kolik úsilí to stojí, mě by na Tvém místě asi mrsklo...

    OdpovědětVymazat
  2. No, to jsem byla ještě v klidu, ale mě dorazilo to péefko na letošní rok.
    Právě jsem dodělala to aktuální. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. No hlavně že to máš na koho svést! :-)))) Měj se fajn a nestresuj, pusino...těším se na vás!

    OdpovědětVymazat