pondělí 3. června 2013

zimááááááááááááááááááááááá
déééééééééééééééšť

Dneska jsme odevzdali byt, spousta natírání, malování, rozčilování.... Pan správce napsal mega seznam, o musí být uděláno a pak jen přišel, převzal a odešel. A pro nás absolutně žádná nostalgie, kupodivu. :-)

Jsem unavená, nene, vyčerpaná, nachlazená. Po týdnu pobytu na půdě se nemůžu dočkat léta, toho opravdového, kdy svítí sluníčko a neprší.
Peru a koupu se na návštěvách, už není nikdo překvapený, když dorazím s pytlem prádla a sáčkem prášku na praní. Koupelna je totiž zatím ve stavu poloviční podlahy a polovičních omítek. Trochu nám chybí čas.

Děti spí ve spacácích a jsou nadšené, aklimatizovaly se překvapivě snadno.

Dovezli skruže a čističku. Jelikož leje jako z konve, tak bagrista přijede až o víkendu, či kdy. A do toho zakázka v Přerově, kam tentokrát nejedu, protože je mi blbě a děti to tady samotné asi nezvládnou tak v klidu, jak na bytě.

Jo a taky na mě spadly schody, takže mám modřinu přes polovinu holeně. Ale jelikož spadly s Klárkou, tak tento úraz není tak hrozný, jako to, co mi proběhlo hlavou během těch sekund, co na těch jedoucích schodech stála.

2 komentáře:

  1. To vám teda nepřeju - tu zimu. Mně stačí ta normální zima za zavřenými okny u nás... ale teď už by snad mělo být líp..

    OdpovědětVymazat
  2. To s říkám každý den a každý den více a více kašlu a mrznu..... Moje nejnavštěvovanější stránky jsou ty o počasí..... Ale jednou ta zima musí skončit, nejsme na Aljašce, ne? :-)

    OdpovědětVymazat