pátek 29. listopadu 2013

Tak jsme ve vyšším levlu bydlení... :-)

Stará kamna jsme vyměnili za krbová, která nám zapůjčil kamarád. Jediná jejich nevýhoda je, že na nich neuvařím. Takže se opět dostal ke slovu plynový vařič, ale to asi přežiju.

Taky máme umyvadlo vedle záchodu, takže už nefungujem jen na dřezu, ale umýváme si ruce a zuby jako kultivovaní lidé. Jak povznášející.



A pořád jen sekáme, řežeme, topíme, prášíme....

A pomalu se blížíme ke koupelně, zatím jen tím, že máme položený polystyrén na podlaze a třeba brzy bude i ta podlaha finální s topením a dlažbou. :-) Mám takový sen. Do vánoc, letošních, bychom se chtěli sprchovat doma. Ne na návštěvě nebo v lavoru s kelímkem. I když jsem zjistila, že na umytí hlavy a základní hygienu včetně zkrášlovacích technik, postačí ohřát jen 3 litry vody. Tak málo je někdy i třeba.

7 komentářů:

  1. Pokroky ....
    Jak snášejí děti takové polní podmínky ? Nebouří se ?
    Vánoce budete mít určitě krásné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Polní podmínky jsou v klidu. Hůř zvládají společný prostor a nedostatek soukromí. Myslím, že zdi a dveře ocení více, než sprchu. :-) Oni jsou úžasní.

      Vymazat
  2. Jsem ráda, že někdo žije podobně jako my. Hodně mě to povzbudilo. opravujeme, ale pooomaaaliiinkuuu..neb málo peněz a rukou:) držte se. A děkuju za povzbuzení. T

    OdpovědětVymazat
  3. Zrovna nedávno jsem přemýšlela, jestli ještě někdo je takový šílenec, aby bydlel na betonu mezi cihlami. :-) Díky. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Nebojte se, šílenců je víc :-). Lavor s kelímkem mě upřímně rozesmál...My používáme maltovník a plechový hrníček :-))). L.

    OdpovědětVymazat
  5. Ty nový kamna se vám tam fakt moc nehodí, na druhou stranu je fakt, že ta výhřevnost bude mnohem lepší, že :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kájo, hodí se :-), hlavně proto, že nejsou uprostřed místnosti. Jsou u stěny a tím pádem je více místa. A je fakt, že ta výhřevnost se nedá srovnat. A v tu chvíli jde estetika totálně stranou. :-)

      Vymazat