čtvrtek 11. srpna 2011

Stále se nic neděje. Z medicinského hlediska.
Jeli jsme do Brna, řekli nám, že další týden pojedeme znovu, kde Janka zaměří, vypočítají a za dva dny budou vědět kolik a kdy.
Další týden ho tedy zaměřili na CT, pokreslili a řekli, ať přijdeme znovu další týden, že ho zaměří, vypočítají a za dva dny budou vědět kolik a kdy.
Takže další týden navíc čekání..............

Mezitím jsme doma zjistili, že jsme byli ve výchově příliš benevolentní, takže jsme opět najeli na režim neustálé kontroly a vykazatelnosti, zákazů a výhružek. Janek ve své pubertální hlavince vůbec nechápe, jak moc si může některými věcmi škodit a zjevně si s tím ani neví rady. Vidím, že se v mnoha ohledech snaží, ale je fakt, že životní styl, který je mu blízký a většina jeho kamarádů ho úspěšně vyznává, není až tak nevinný a nezávadný, jak jsme se domnívali a jak se prezentuje.
Kupodivu Janek při naší hodinové rozmluvě (rozuměj: monolog já+chlopek- směr Janek) ani nepípnul, veškeré omezení a podmínky, které jsme mu nasadili, přijal s nulovými připomínkami a jede tak, jak jsme mu řekli. Samozřejmě nevím, co a jak dělá venku (k domácímu vězení během prázdnin ještě nedošlo), ale je to už na jeho svědomí. Já jsem ale skončila s tolerancí k rasta stylu, ať už z módního či filozofického hlediska.
Janek se prostě rozhodl, že naši hladinu adrenalinu musí neustále udržovat na určité hodnotě, abychom nevyšli ze cviku.
Jo a jezdí na tom kole. Ještě prý musí vychytat, jak jezdit a mít přitom berle někde u sebe..........
Moje nervyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 komentáře:

  1. Je to drak :-)I když chápu, jak obrovský strach vám tím způsobuje... je mu pořád jen "teen"... a to je těžké období i bez nemoci. Neomlouvám ho, držím s vámi, cítím s vámi... a držím moc pěsti. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. A hlavně bysme mohly dát už to kafe spolu, co ty na to? :-)

    OdpovědětVymazat
  3. já na to - prázdniny jsou fuč a já nestihla skoro nic ze svých plánů "ted budu mít sedmtýdnůvolnoidopoledne,taksemusímevidět" ...
    Nějak to letí. Ale pro tebe si čas najdu!!! Tak napiš, kdy rámcově by ti to vyhovovalo :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Reni, s ohledem na nové informace, navrhuju předběžně říjen, kdybychom tady se vším skončili dříve, ozvu se. Pak snad už bude času spoustu.

    OdpovědětVymazat