úterý 28. února 2012

Akce včerejšího dne:
1. návštěva onkologické ambulance
2. návštěva ortopedické ambulance
3. návštěva bratrance

1. na onkologii super, zatím. Výsledky vyšetření budou příští týden, takže vlastně nevím, jak to je. Ale bylo příjemné vidět příjemného doktora, který říkal jen příjemné věci. Doufám, že to tak zůstane. Další kontrola koncem května.

2. na ortopedii ještě suprovější. Jankovi konečně ta noha srůstá a podle údivu pana docenta mu srůstá až moc dobře, takže další kontrola koncem dubna a už začnou uvažovat o tom, že mu vytáhnou některé šrouby z nohy.
3. Maťovému bratranci se před pár měsíci narodila dcera, tak jsme ji byli okouknout, jestli je všechno tak, jak má. Vypadá to, že se jim moc povedla. :-)
Jen Janek to nemohl rozdýchat, protože měl plno plánů na odpoledne a nějak nechytil naši debatu, že se tam pojedeme podívat.


A jinak co se týče domečku, tak jsme stále ve fázi prodeje bytu a vyčkáváme. :-) Ale nějak mi dochází, že to fakt je realita. Že letos ten dům opravdu koupíme. A nějak se mi začíná ten náš byt líbit, najednou vidím detaily našeho 10-letého zabydlování.......(Pominu-li kuchyň a koupelnu :-)) Asi bude těžší odejít, než jsem si celé ty roky myslela. Dokonce jsme ve fázi, kdy se nám nechce ani moc z Havířova. Komické. Toliko k mému postoji, že bych odtud odjela a ani se neohlédla zpátky.

2 komentáře:

  1. Gabi, to jsou skvělé zprávy, mám ohromnou radost.
    Co se týče stěhování, my doteď s nostalgií vzpomínáme na náš první byt, ten měl potenciál. Stěhovali jsme se o kousek vedle do nového a "většího". Ještě v den předání jsem navrhovala, jestli radši nezůstanem v tom starém.

    OdpovědětVymazat
  2. Majko, jelikož nás neustále tlačí nedostatek místa, tak tím nostalgie trochu trpí. Akorát je tento náš byt místo, kde jsem kdy bydlela nejdéle.
    Písněte mi, prosím, na mejl nejnovější info. Díky moc.

    OdpovědětVymazat