pondělí 22. července 2013

Návštěvní víkendy:

mega skupina, ale všichni jsme se vlezli. Parta z období pískovišť našich dětí. Holky se přišly kouknout, do čeho jsme se to vrhly, jedna z nich za to může, protože nám tenhle dům ukázala a my si ho pak koupili a stále jsme za to vděční.

Další návštěvu nemám vyfocenou, ale ta má svůj vlastní blog a svoje fotky si zveřejňuje sama. Na to, jak blízké vztahy máme, tak přišli po dost dlouhé době, ale zatímco jsme my baby kecaly, chlapi navrtali sádroše na strop koupelny. Velmi pozitivní a plodná návštěva. :-)

Nedělní
odpočinkové odpoledne jsme prokecali s bývalými spolutanečníky z dob swingu. Postupně jsme se dopátrali k tomu, že naše rodiny původně pocházejí ze stejného místa.
Fotka kraviček je pro ně, aby viděli, jaká krása se nám tady pase a nemuseli k nim chodit. Býka jsme teda nikde nezastihli, až bude na dostřel foťáku, přihodím i jeho fotku.

Ale super nej návštěva proběhla včera. Po 4 měsících jsme byli jako rodina spolu a takhle to dopadlo, když jsme se chtěli společně vyfotit.

Poslední návštěva proběhla jen na noc u známých, co tady kdysi žili a teď už nežijí. Do letošních povodních bydleli hned vedle Křešic, ale jelikož byli loni šikovní a koupili si další dům o 2 vesnice vedle, tak měli kam se všemi 6 dětmi utéct. Domeček miniaturní, ale nás tam ještě vecpali i se psem.

10 komentářů:

  1. no konečně jsi zase něco napsala...:)) Návštěva u vás mě nadchla, už se těším na další....a už vás čekáme na kafe a sprchu! :)

    OdpovědětVymazat
  2. No, od odjezdu přibral cca 15 kg a i vyrostl do výšky. Je úplně skvělý......

    OdpovědětVymazat
  3. No to tedy koukám!
    Narazila jsem na Váš blog a moc ráda sem koukám, jelikož toužíme po tomtéž, co máte vy - koupit nějaký dům s velkým pozemkem a rekonstruovat, a pěstovat a chovat...
    Myslela jsem, že jste kdovíodkud, a vy nejste až tak daleko a dokonce máme i společné známé!

    :)

    Michaela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to jsou mi věci, jsem ráda, že spřízněných duší přibývá. Před rokem byly reakce spíš opačné. Takže vzhůru do toho.
      A kdyby něco: já hrozně ráda někomu radím :-D
      Jo a koho to máme společného? Jestli to není tajné. :-)

      Vymazat
    2. Společnou máme tu rodinu se šesti dětmi, bydlící kus od vás, pokud jsem dobře pochopila a domyslela. :)

      Díky za upozornění, kam případně neposílat všetečné dotazy :D.

      Ať se daří!

      Vymazat
    3. Ja jsem tele, cetla jsem, ze hrozne nerada nekomu radite! Tak to hned vsetecny dotaz mam!
      Spis takove zamysleni. Premyslim, jak daleko je jeste blizko. Ja vim, vy jste se prestehovali na uplne opacny sveta kraj (jsem vycetla, mozna spatne). Ale kdybychom chteli zustat u naseho "zazemi", mysleno pratele, cirkev... Tak jaka vzdalenost se jeste da? Pul hodiny autem? Hodina? S tim asi nemate uplne zkusenost, ale kazdy nazor dobry:-).

      Nemate tu nekde mail? Poslala bych aktualni objekt naseho zajmu.

      Jo, a jsem to porad ja, jen z mobila.

      Michaela

      Vymazat
    4. Uf, tak jsem si několik mnoho vašich zajímavých příspěvků přečetla a zjistila jsem, že jsem všechno pochopila blbě :).
      Zas má ale tenhle příspěvek mnoho komentářů :).
      Každopádně na těch společných známých trvám, i když je mi divné, že byste jezdili tak strašně daleko :)

      Vymazat
    5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat