úterý 25. února 2014

Tak kašel zažehnán, samozřejmě den po dobrání antibiotik se mi zablokovala záda takovým způsobem, že při každém pohybu jsem brečela bolestí. Ale i tento drobný zádrhel jsme zvládli a já už cvičím s lopatou a kolečkama. Rozšiřuju záhonky a navozit do nich dostatek hlíny dá fakt zabrat. Jsem trošku naštvaná na svého muže, protože na podzim mi řekl, kde nechce záhony a odkud nemám brát hlínu a na jaře je to už jinak a hromada, ze které můžu brát je už zarostlá a těžká, kdežto na podzim byla ta hlína taková jakože lépe zpracovatelná. Takže zase více spálené energie zbytečně, což v mém případě je taky relativní.

Ale pěkně jsem mu to řekla a teď už to ví, jak mi komplikuje život. :-)

A taky jsem se rozhodla, že si pořídím včely. Kašlu na tchýni, až mi s tím poradí, cokoliv jí řeknu, že chci dělat, tak mi na to odpoví, že je s tím spousta práce. Dneska jsem si prohlídla stránky včelařů, našla kontakt na někoho přímo kousek od nás a začnu si to zařizovat.

V neděli jsme prořezali další 2 jabloně ze stráně. Jen jsme sundali suché větve a moc tam toho teda nezbylo. Uvidíme, jak si s tím stromky poradí. A zase máme co řezat a štěpkovat.

A musíme co nejdříve zbourat kadibudku. Slepice tam pořád zanáší a Cora si za chvilku najde sama cestu, jak se tam dostat i přes zavřené dveře.

2 komentáře:

  1. Vážená paní Gabrielo ! Jak tak čtu Váš blog, připomínáte mi Betty MacDonaldovou a buldoka v jednom těle Gabriely.Mám dceru Gabrielu a tak vím, co to jméno obnáší a velice Vás obdivuju a moc Vám držím palce !! Já bych Vás nominovala na "Žena roku" a je jedno, kterého ! Jste pro mne 1 (J E D N I Č K A !!!!!). Šá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, taková pochvala, moc děkuji.
      "Problém" je, že vy tu čtete jen to pozitivní, to co už je přefiltrováno přes jiné stavy vzteku a někdy i beznaděje. Možná, kdyby si psal blog můj muž, tak by to byl docela zajímavý pohled. :-) Třeba, proč vlastně najednou změnil názor na tu hromadu hlíny. :-)

      Vymazat