neděle 23. března 2014

Koupelna se blížííííííí.
Včera naběhla pracovní návštěva, takže chlapi natáhli v celém pokoji jemnou omítku, zvládli i kus chodby, takže stačí už jen cosik bílého a vymalovat a můžeme stěhovat záchod a natahovat koberec. My ženské jsme nejdříve v klidu popili kafénko, probrali důležité věci a pak pohrabali okolí rybníčku. Všechno zase krásně kvete, akorát to nejde vyfotit tak, jak to člověk vidí naživo. Nějak ta žlutá na fotce zaniká v zeleni.















Ráno jsme zjistili, že kromě botanické a zeleninové zahrady, máme i malou zoo. V té naší loužičce se nám páří žáby a kladou vejce o stošest. Vypadá to na druh žab, co nejsou moc hlasité a tak nějak vrčí místo kvákání, tak snad to množství nebude v létě vadit, hlavně, když vyžerou všechny komáry.
A taky jsme byli s Rohlíkem u veterináře, protože měl svrab, a už ho teda nemá. A paní dochtorka nám odborně Rohlíka vyšetřila a uklidnila nás, že koťátka nebudou, protože je to kocour. Ale máme se  připravit, že se nám budou kocouři rvát, tak by bylo fajn nechat jednoho vykastrovat. Že to vyjde levněji, než následné opravy jejich šarvátek.

No a taky vám sem hodím fotku té naší slavné boudy, za ní jde vidět jeden z mých nových stromků. Trochu jsme narazili s M., kde co chceme mít a teda, jakože máme několik tisíc metrů čtvercových, tak je toho nějak málo a nemůžem se domluvit. Tak nadšeně jsem sadila a za 2 hodiny přesazovala. Anglický trávník versus divoká zahrada se spoustou jedlých keřů a stromů a kytek....... Asi budu muset nasadit těžký kalibr ženských zbraní, abychom se domluvili ke vzájemné spokojenosti.

4 komentáře:

  1. Huráááá za koupelnu ! Moooc Vám to přeju !!! Bouda je krásná a nevím, jestli mám blbý monitor, ale u mně to vypadá jako domeček z OBI na nářadí. Mějte se moc hezky a ráda chodím na Vaše stránky, musím dodat že s velkým obdivem ! Šá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za pochvalu, ono je to vyfoceno tak, že není vidět, že trochu padá na jednu stranu, :-) Je to trochu menší, moc by se toho tam nevlezlo...... :-)

      Vymazat
  2. Kastrace je drahá a nám se kocouři nikdy nervali .... akorát smrděli, když na ně přišlo jaro.
    Jinak držím palce, jste tak spartánsky stateční:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je dobrá zpráva, já doufala, že ti naši se třeba rvát nebudou. Uvidíme, jak to bude za půl roku vypadat. :-)

      Vymazat