středa 8. února 2017

Venku romantika jak prase, ale kozy už ani nechtějí chodit z chlívku na procházky.
Pravá se krásně kulatí, vemínko se jí nalívá, ale nechce si na něj nechat šáhnout, tak doufám, že až přijde čas dojení, tak se to změní, jinak nevím, jak se k tomu mlíku dostanem. Nevíte někdo, jak se to dělá? Jestli ji pomaličku zvykat, třeba u jídla ji ošahávat, nebo to nechat být až budeme chtít začít dojit? To jsem nikde nenašla.

Doma pokračujeme ve výstavbě stěn, ale jde to strašně pomalu. Na můj vkus. Všude nářadí, vaty, kousky sádroše, kousky dřev.......
Jenže, jelikož nám začal padat sklep (dům nám prý nespadne, M. doufá), tak místo stěn v pokojích se bourala a staví stěna ve sklepě. Já to tak vidím, že za chvilku budeme mít nový barák. Uááááááá

2 komentáře:

  1. S renovací se musí začít od podlahy a když pod ní máte ještě sklep, tak se začne od sklepa :-)
    Hodně štěstí s kozama, pamatuji si,že kamarádka u klisny chodila při žrádle a na vemínko šahala, aby si zvykla a nekopla hříbě. Byla hodně citlivá, ale dala to :-)
    Jarka

    OdpovědětVymazat
  2. Mám přesně tu zkušenost, že když jsme koupili levně dům k opravám, nebylo zdaleka hotovo ani ve chvíli, kdy jsme ho po pár letech prodávali. Nový dům byl hotov za 5 měsíců. Rozdíl je ovšem v tom, že na novej se ty peníze musí dát najednou (hypotéka), kdežto starej dům se lepí po stokorunách - podle toho, co zrovna padá nebo na co máme prachy. :-) Jinak bych řekla, že starej dům byl na provoz dražší. Hodně sil přeju!!

    OdpovědětVymazat