čtvrtek 28. srpna 2008

sen


Dneska v noci jsem se proměnila v ptáka. Nebyl asi moc hezký, protože se Bára vzbudila s pláčem, že se jí zdál škaredý sen. Přišla k nám do ložnice a já si užila další mou noční akci, kdy nemůžu usnout, přestože jsem utahaná a čas na vstávání ještě nenastal. Takže jsem od 5. hod ranní stihla s Bárou nastrouhat jablka, upéct závin, zavařit 2 sklenice kompotu, udělat další kompot k obědu (to abych asi nějaký uvařila, že) a vzbudit svého chotě snídaní do postele. Prostě vzorňačka. Alespoň pro jeden den.

Jo a za chvilku budou Vánoce. Vždycky jsem z téhle hlášky, pronesené dříve než v říjnu, šílela. Letos jsem si to v srpnu prožila. Pekla jsem před 2 dny navečer štrůdly a smrákání venku a vůně skořice ve mě vyvolaly vánoční atmosféru. Ať už je škola, začínám blbnout.

1 komentář:

  1. Gábi :-) nemáš to jednoduché, ale atmosféru pečení, závinu se skořicí a tak...já můžu vždycky :-) A je jedno jestli v 5 ráno nebo v noci. Očekávané babí léto se změnilo v "podzim v Londýně" a tak i já vím, že ty Vánoce jsou za rohem.A s nimi (bohužel) aspon 4 měsíce depkoidní zimy:-(
    No ale abych to nezakončila smutně - nebylo krásné, když ti s tím pečením pomáhala Bára? Když jsi muže jako správná ženuška probudila vůní snídaně a teplé kávy? Rodina určitě ví, co v tobě všechno má! :-)))
    Renča z Majáčku

    OdpovědětVymazat