pondělí 29. srpna 2011

Tak jsme to zvládli.... :-) Pobyt v Brně v plném počtu. V šíleném vedru. Řešili jsme, co vymyslet v takovém počasí v cizím městě.
První den šly děcka na koupák, ale přestože se Janek držel většinu času ve stínu, tak mu stejně bylo dost špatně, takže další alternativa byla ta, že jsme si šli prohlédnout brněnský "Špilas". Sice taky tak trochu sebevražda, ale na rozhledně parádně foukalo a Janek cestoval převážně tramvajema, tak taky docela dobrý.
Co mě velmi příjemně překvapilo, byla cena zmrzliny v centru. 15,- Kč za jeden kopeček, ale chuť a velikost skoro jako v Chorvatsku. Ještě příjemnější by to bylo, kdyby Klárka ten jediný kopeček Jáchymovi při ochutnávce neshodila.....
Ale největší vychytávka byla ve čtvrtek, kdy jsme s dětmi vyrazili do jeskyně Výpustek. Je to kousek od Brna, Janek jako ZTP poloviční vstupné a hlavně : 5°C !!!! Jak my se těšili zpátky ven na to vedro. Samozřejmě jsme vyrazili s ohledem na počasí, jen Klárka stále opakovala, že tam bude zima, tak jsme teda sbalili mikiny, aby dala pokoj. S námi na prohlídku šla ještě jedna rodinka, která zřejmě tuhle zábavu provozuje častěji, takže všichni nastoupili v dokonalých bundách, teniskách, dlouhých kalhotách, s baterkami a co mě teda dorazilo, tak měli i čepice. Naši reputaci zachránil další tatínek, který naběhl se svými 2 kluky taky jen v tričkách a kraťasech. Trochu jsme té dokonalé rodince záviděli, ale i tam jsme si to užili.
A už máme s Jankem opět krizi, nechce se nám zpátky do Brna. Janek vede řeči, že má pocit, že ta léčba byla vlastně vůbec zbytečná, že ozářky jsou zbytečné a já na něj fakt už nemám nervy. Stále vymýšlí kraviny, cokoliv mu řeknu, tak to otočí, okomentuje, shodí.............prostě super puberta a lá matka je blbá a já ji musím snášet. A vlastně já vím všechno líp....... Ještě 11x....................

2 komentáře:

  1. Dobrý den,
    čtu Váš blog se staženým žaludkem a dlouho jsem se vůbec neodvážila reagovat, protože vím, že cokoli řeknu, bude pro vás naprostá banalita.
    Přeju hodně Boží milosti.

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den Lenko,
    tohle vůbec neřešte, já mám tyhle pocity u jiných blogů taky. :-)
    Děkuji a mějte se moc hezky

    OdpovědětVymazat