pondělí 15. srpna 2011

Tak snad konečně už budeme ozařovat. Sice je to jako vždycky, což znamená v praxi, že je to jinak, než to bylo původně naplánováno, ale odchylka je minimální, tak si nestěžuju.
Ale jestli jsem si někdy myslela, že mě čtyři děti a manžel, který doslova naplňuje boží slovo (jeden den je jako tisíc let a naopak/převeď na minuty a hodiny), naučili flexibilitě, tak onkologie to dotáhla do dokonalosti.
Ozářky řešíme od června, v srpnu jsme jeli k radiologům jen dvakrát místo jednou a ozařovat začneme od zítra místo od pozítří, jak to slibovali. Takže dneska na otočku s tím, že nám napsali čas 7:36 hod. Takže jsme přijeli domů, já začala balit a organizovat odjezd brzy ráno... No a do toho mi zavolali, že mají něco se strojem, že si mám zítra teprve v 10 hod zavolat....................... A já jsem v klidu...
Dokonce i počet ozářek je skoro tak, jak jsme čekali. Doufali jsme 15 ks, ale počítali jsme s 20-25. A nakonec jich máme 22. Takže do poloviny září máme plán.
A Janek? Jezdí na kole, našlapuje na nohu, přestože s ním neustále vedeme diskuse, že to nemá dělat. A dopadlo to tak, že už ho 2 dny dost hodně bolí noha v místě, kde ji má rozřezanou. On samozřejmě uzná, že jsme měli pravdu, ale jemu to prý za to stálo. Takže mě začíná děsit návštěva u ortopeda............

3 komentáře:

  1. bacit ho berlí po hlavě asi taky nepomůže, vid? Máš to těžký!

    OdpovědětVymazat
  2. Janek je Janek - skoro by se mi chtělo říct... jako každý CHLAP :-)))
    A ty si dej čokošku... a s tou berlí po hlavě - má to něco do sebe :-)))))))

    OdpovědětVymazat
  3. Nemyslete si holky, že mi necuká ruka. A nejvíc ve chvílích, kdy mi řekne, že na to přišel a je to přesně to, co jsem mu celou dobu vykládala... A ještě uzná, že jsem měla pravdu. Dává si už pár dní pozor, nenašlapuje skoro vůbec a noha ho jako zázrakem přestala bolet. Kdo by to byl řek´,co?

    OdpovědětVymazat