čtvrtek 20. ledna 2011

Je to dobré, je to super, je to perfektní. Relativně, samozřejmě. Janek se zlepšuje, v sobotu, pokud se mu spraví krev na nějaké přijatelné hodnoty, pojede domů a ani poslední chemoterapie by se nemusela odkládat. Nastoupí, pokud se mu dá krev do pořádku, v pátek 28. 1.
Dneska jsem teda začala den dalšími doktory, jelikož našli Jáchymovi streptokoka v krku, nechala jsem si udělat výtěr z krku preventivně i já, přestože se cítím už dobře. Holky taky raději zůstaly doma a taky jsou přešetřené, tak je mi tak dobře, jak jsem to všechno zvládla a vyřídila a zařídila. Jsem tak nabušená energií po těch 5 dnech ležení v posteli, že mám strach, abych na konci dne neskončila někde v komoře s nožkama nahoře.

Úplně jsem se vrátila do svých pubertálních let. :-) Tím, že Janek není doma a naše postel není vhodná na delší ležení než 8 hod/den, nakvartýrovala jsem se k Jankovi do pokoje a tam trávila svou rekonvalescenci. Zavřená s televizí, knížkou a noťáskem. Fakt jsem už zapomněla, jaké to je, mít pokoj jen sám pro sebe a lebedit si v něm a nic s nikým neřešit.............. Mít to svoje království a okolní svět neřešit a být sama se sebou....

1 komentář: