pátek 14. ledna 2011

Pro někoho dneska den blbec.
Opět mi nejede počítač. Asi se naštval, že pořád sýčkuju, že je pomalý a nestíhá tak, jak bych potřebovala, a až bude líp finančně, tak si koupím něco pořádnějšího. Ještěže máme doma tolik přístrojů, že můžu jít někam jinam.

Silvinka se nabourala tak, že zlikvidovala auto. Jí se naštěstí nic nestalo a vlastně si budou moct koupit nové vozidlo, protože to nebyla její vina. V podstatě "dobrý". Takový relativní dobrý. Asi jako u nás je dobrý, že nám sociálka přiznala všechny možné dávky, takže budu pobírat peníze na Janka v takové výši, jakou si ženská v našem regionu stěží normálně vydělá. Jenže je to všechno jen proto, že má diagnostikováno onkologické onemocnění. Žádné prachy za tohle nestojí, ale na druhou stranu jsem vděčná za sociální systém v naší zemi, že je schopný postarat se o ty, co to potřebují. Sice jim to trvá, čekali jsme 3 měsíce na schválení, ale i tak. A i tak se těším, až na tu socku jednou zajdu, že už nepotřebujeme jejich pomoc a budu normálně pracovat. Těším se na to hrozně moc. Tímto nám vlastně odpadl náš největší praktický problém. Zbývá jen to, aby se Janek na 100% uzdravil.

Doma máme karanténu, protože Jáchym nastydnul, dostal teploty a kašel. Takže je zavřený v pokoji, Janek je zavřený v pokoji a nesmí ven a dveře se musí zavírat, neustále větrám a do dneška jsem stresovala z toho, že by mohl něco od Jáchyma chytnout. Normálně touhle dobou po chemě už s krvinkami klesá hodně dolů. Jenže dneska jsme byli na kontrole a Janek má hodnoty dost vysoké, takže jeho tělo má ještě nějakou obranyschopnost. Nicméně stejně jde z domu pryč, jednak chce a jednak aby nebyl s Jáchymem.
Chudák, jak je už tak hotový z toho, že je pořád doma, že už mluví sám se sebou. :-)

3 komentáře:

  1. Tak ta poslední věta mě fakt pobavila :-))))))
    Tak jsem si vzpomněla, jak Janek, když byl ještě mnohem menší, u nás jednou spal a kecal a kecal a kecal a kecal a pak se zeptal: Nejsem moc ukecanej? :D:D:D

    OdpovědětVymazat
  2. Po kom to asi má?
    Jinak už jsem v karanténě i já. Takhle blbě mi už dlouho nebylo. Tím pádem zítřek padá.

    OdpovědětVymazat
  3. Jéva, bobku...tak se brzy uzdrav!

    OdpovědětVymazat