neděle 16. ledna 2011

Tak a máme to poprvé za sebou. Febrilní neutropenie v době, kdy Janek není neutropení. Jáchym je už od středy nemocný, tak jsme Janka v pátek odvezli ke tchýni do Hradiště, ale zřejmě pozdě. V sobotu v poledne Janek volal, že má teplotu 39,3°C a už jsme jeli. Teda já ne, protože já to taky chytla a od rána neschopně ležela v posteli, ale vytelefonovala jsem to s Brnem a vzhledem k vysoké teplotě jel Janek jen do fakultky do Ostravy, kde mu udělali všechny testy a nechali si ho tam. Má v těle nějakou infekci, ale podle paní dochtorky jsme dorazili včas. I tak tam ale bude minimálně týden na kapačkách.
Tak jsem doufala, že se nám to vyhne, ale na druhou stranu se to dalo čekat. Příště budu přísnější a jakýkoliv náznak nemoci u dětí budu řešit radikálním způsobem. Myslím jakože přísnější izolací a separací.
Nevím, jestli je to dobře, ale jak mi bylo včera tak zle, tak jsem nezvládla ani moc stresovat. Jak chlopek s Jankem odjeli, tak jsem odpadla do jeho postele a střídaavě spala a telefonovala...............

4 komentáře:

  1. Gábi... achjo. Držím pěsti, at se Janek zvetí co nejdřív!!

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna mi volal, že má prý šílené sny z té horečky. A prý tam jsou moooc hodné sestřičky.

    OdpovědětVymazat
  3. juva juva...
    tak ať jste brzo fit!

    OdpovědětVymazat
  4. Chřipková epidemie v plné síle, koho znám, je nemocný :(.
    Tak brzké uzdravení přeju

    OdpovědětVymazat