středa 19. ledna 2011

Tak to nakonec všechno dopadlo tak, že před hodinou odjel Janek do Brna. Jeho zdravotní stav se sice zlepšil, teploty ustoupily, ale pan profesor z dětské onkologie si myslí, že bude lepší, když si ho budou hlídat tam u nich. Je vysoce rizikový pacient nejen k tomu, že vlastně tahle febrilní neutropenie byla dost silná, ale hlavně vzhledem ke své diagnoze. Máme doma tendenci na to občas zapomínat. A taky jsem netušila, že může být silná a slabá neutropenie. Ale jelikož mu museli nasadit ta antimykotika, tak tím se to nějak zkomplikovalo a proto musí do Brna. A já nemůžu s ním. A jak jsem viděla tu sanitku, kterou ho odvezli, asi bych ani nemohla. Jel zabalený ve spacáku, s řidičem, saniťákem a doktorkou. Já už bych neměla kam si sednout.
Domluvili jsme se, že až se dám do kupy zdravotně, tak za ním přijedu. Sice je mi už o poznání dobře, ale pokud chci fungovat, musím se nadopovat lékama, což normálně by stačilo, ale pokud chci být u Janka, musím být opravdu zdravá, nejen použitelná. Doufám, že v pátek, maximálně v sobotu budu moct jet.


Tak je zase všechno jinak. Janek už leží na JIPce, dostane další antimykotika, po kterých je mu teda dost zle, ale podle pana doktora by snad v sobotu mohl jít domů.Takže do pátku mám v plánu v rámci regenerace okupovat jeho postel a pak se vrhnu na všechny resty úklidem počínaje a náušnicemi konče. :-)

4 komentáře: