úterý 24. ledna 2012

Dneska ráno telefon od Janka. "Musíte přijet podepsat souhlas s anestezií, jinak mě nedají do plánu". Janek mi nebyl schopný vysvětlit, co tím teda doktoři včera mysleli, že mu dají ještě šanci rozhýbat nohu normálně. Tak mu znovu volám, jestli nejde dát souhlas s operací telefonicky, jako minule a podepsat to později. Staniční řekla, že nejde. Tak další domluva, jestli nejde napsat souhlas, vytisknout, podepsat, naskenovat, odeslat emilem, vytisknout, odoperovat. "Staniční ti vzkazuje, že si to máme zařídit jak chceme, že ji nic nezajímá." Tak jsem se vytočila a napsala Jankovi sms, ať mi sežene číslo na oddělení. Za chvíli mi Janek volá, že jakmile staniční viděla, že Janek řeší telefony, okamžitě mu nadiktovala, co by v tom souhlasu mělo být. Tak jsem to sepsala, vytiskla, podepsala, naskenovala a poslala Jankovi na mejl. Za chvilku telefon, že staniční nám nic tisknout nebude a žádný takový souhlas ji nezajímá. Tak jsem opět vytočená volala na nějaké číslo do nemocnice, co jsem někdy kdysi vytočila a ono ejhle, pooperační. Ale hodná sestra mě přepojila na sekretariát přednosty a tam jsem se s paní sekretářkou domluvila, že papír vytiskne a probere s doktorem, jestli to tak bude stačit. Mezi tím mi Janek píše: "Už je to v pohodě". Tak mu volám, co je jako v pohodě. "No, přišel doktor, kouknul na to, a prý to tak stačí".
Asi se budu muset omluvit všem kravám zvířecího původu, že jsem používala jejich existenci k pohanění onoho neochotného lidského elementu.

5 komentářů:

  1. Sakra, já myslela, že na takové jednání máme prostě jen smůlu, ono to bude standard. Když si představím, jak se snažím vyhovět každýmu človíčkovi v naprosto triviálních věcech a jinde nehnou prdelí, když jde o ty zásadní, tak jsem vzteky bez sebe.

    OdpovědětVymazat
  2. ty jo, ta měla špatný den...další anestezie? ať se Vám Honza brzy vrátí!

    OdpovědětVymazat
  3. Majko? já byla tak vytočená, až se mi brečet chtělo. Nakonec to dobře dopadlo, ale během hodiny jsem vyčerpala zásoby adrenalinu na celý den.
    Hanele: tahle sestra ani jiný den nemá. Ta zítřejší anestezie by měla být krátká, jen mu snad ohnou nohu, aby to povolilo. Doufám. Uvidíme.

    OdpovědětVymazat
  4. Bez komentáře... Snad jen...držte se!! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Přeju hodně štěstí, ale nesmí tu rehabilitaci Janek po tý operaci flákat. Já začala hned druhý den ráno a doktor na mě křičel, že jestli na to nechci jít znova, ať makám i přes bolest. A měl pravdu. Já cvičila každý dvě hodiny - se závažím na kotníku, s gumou o topení ... a dvakrát denně motorová dlaha. Ale ta to sama nespraví. Jsem zvědavá na další zprávy!

    OdpovědětVymazat